Resor till Riga är lätt

De flesta av våra utländska patienter kommer från norra Europa, Skandinavien och Ryssland. Det är inte konstigt eftersom Riga är en bara kort flygning från de flesta europeiska flygplatser. Flygbolag som Air Baltic, Ryanair, SAS, Norwegian Air och Wizzair erbjuda några fantastiska rabatt och sista-minuten-priser. Så vad väntar du på? Ungdom och skönhet väntar dig i ”Pearl av Baltikum”.

En stad rik med historia

Med en charmig gammal stad, var Riga den ”2014 Kulturhuvudstad Europa” som det värd artister och konstnärer från hela världen.

Kom och dela spänningen i en av de vackraste städerna i Östeuropa.

En avkopplande Baltiska havet

Riga är bara kort avstånd till lyx badorten Jurmala, där milda havsbris och lugna vatten lyfter andan och smeker själen.

Känd som ”Baltic Riviera”, dyra villor och exklusiva spa hotell prick kusten, vilket gör detta till ett attraktivt enklav för eliten i denna region, och stolt hem till Riga kosmetisk kirurgi.

Hotell i alla prisklasser

Riga är en väl utvecklad turistort och erbjuder boende vid varje pris och stil. Vi är glada att boka din bokning med särskilda rabatter och uppgraderingar på hotell över hela staden.

Bekvämt stadens shopping

Njut av shopping i Riga största centrum galleria, Galleria Riga. Riga är en fotgängare paradis med allt centralt. De flesta hotell är inom gångavstånd till charmiga Gamla stan samt Lettlands National Theater och den berömda Rigas Opera.

Lyxigt spa nära kliniken

Upplev en lyxig spa-upplevelse på någon av vår stadens många hälsa och skönhet spa. Med en full palett av massage och salong behandlingar, kommer du inte bara njuta av välbefinnande, men också överraskande låga priser.

Ring eller maila för en gratis konsultation